De huid bestaat uit verschillende huidlagen. De opperhuid is de huid die we vanaf de buitenkant zien. De lederhuid is de huid die hieronder volgt, deze huidlaag bestaat vooral uit collageen. Collageen houdt de huid stevig en elastisch en zorgt ervoor dat het er fris en jong uit blijft zien. Ook is collageen het belangrijkste structurele component in de strijd tegen huidveroudering, ongeveer 80% van de huidstructuur bestaat uit collageen. 

Het collageengehalte neemt na het 25e levensjaar af in de huid. Na de menopauze gaat dit bij vrouwen nog sneller. De meeste veranderingen in de huid - veroorzaakt door veroudering - gebeuren in de lederhuid, die naarmate we ouder worden 30 tot 80% dikte verliest. Ons lichaam maakt simpelweg te weinig collageen aan wat de oorzaak is van dit verlies. Hierdoor vermindert de elasticiteit en stevigheid van de huid en verschijnen er steeds meer en diepere rimpels. Er ontstaat huidveroudering. Aanvullen van collageen is essentieel voor een mooie, stevige en gezonde huid. Op elke leeftijd heeft dit nog een zeer positief effect, ook als u 60+ bent zult u nog verstelt staan van de resultaten.  

Inname van collageen heeft tevens een zeer positief effect op uw gewrichten, botten en kraakbeen. Dit bestaat namelijk allemaal deels uit collageen. Wanneer collageen afneemt worden deze stijf en kunnen er klachten ontstaan. Door collageen toe te voegen aan uw dagelijks dieet zou u veel van dit soort problemen en klachten kunnen verminderen of voorkomen. 

Stopt u met het aanvullen van collageen, dan is het natuurlijke proces dat het collageen in de huid afneemt en dan zullen uw behaalde resultaten langzaam verdwijnen. RevitalTrax zal een onderdeel van uw dagelijks schoonheidsritueel moeten worden. Naast het collageen heeft REVITALTRAX een skin care lijn om de huid ook van buitenaf aanvullend te verzorgen.

© 2019 - 2021 Winkelbijsparkling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel